Kedves vendégeink!

Elérkezett 2015 decembere! Úgy gondolom, hogy horgászsikerekben gazdag évet zártunk! A téli időszakban, csak előzetes telefonos bejelentkezés után tudjuk fogadni vendégeinket - hétvégente!

Ezúton szeretnék minden kedves vendégünknek

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!!!

Pusztakovácsi, 2015.12.14.

Tóth Ferenc


 

Kedves vendégeink!

Naprakész információkat, a fogásokról készült képeket ezentúl a facebook oldalamon is talál a tóról "Tóth Pusztakovácsi Horgásztó Ferenc " név alatt!

Tóth Ferenc


Kedves vendégeink!

Elérkezett az ősz! Vizeink kezdenek lehűlni. Szeptember 12.- én ennek köszönhetően lehalásztuk az egyik nevelőtavunkat!

Ez úton is szeretném megköszönni a segítséget azoknak akik a halászatban részt vettek. Az idei évben közel 1800 kg ponty illetve amúr került lehalászásra!!

Ez a jelentős mennyiségű hal mind a horgásztóba került amely garantálja a jó fogási esélyeket! Kérem tekintsék meg a halászatról készült képeket! Várjuk kedves vendégeinket!

Pusztakovácsi, 2015.09.24.

Tóth Ferenc


"Augusztus, szeptemberi fogások"

Kedves vendégeink! Az elmúlt 6-7 hét sem telt eseménytelenül a Pusztakovácsi Horgásztón! Ezen időszak alatt is sok 6-9 kg os pontyot fogtak! Ezek a halak kivétel nélkül visszakerültek a tóba, hogy legközelebb másoknak is örömet okozhassanak!

Természetesen, a halakat nemcsak megfogni, hanem megenni is szerető vendégeink sem panaszkodhattak! Szinte kivétel nélkül mindenki megfogta a vacsorahalát átlagban 2,2kg - os súlyban!

Kérem tekintsék meg a képeket!


Mint ahogy az alábbi képek is bizonyítják érdemes eljönni a Pusztakovácsiba horgászni! Azért, hogy ez így is maradjon - a mai napon - 500 kg ponty került telepítésre 1,7 kg átlagsúllyal! Várjuk kedves vendégeinket!

Tisztelettel: Tóth Ferenc


Júniusi fogások

2015 júniusában is sok halat fogtak Pusztakovácsiban. Mint ahogy a képek is bizonyítják most a nagy testű halak közül is sokat megfogtak. Természetesen az 5 kg feletti példányok visszakerültek a tóba!

Kérem tekintsék meg a fényképeket!

Pusztakovácsi 2015.07.05.

Tóth Ferenc


2015.06.17.- én változik a horgászrend!

A jövőben nem lesz tilalom a compóra!

Felhívom kedves vendégeink figyelmét, hogy a compó is nemes hal, a napijegy árában 1 db vihető el belőle - természetesen ha többet kívánnak elvinni, az aktuális napi áron megvásárolhatóak! Változást jelent még, hogy a jövőben a napijegy árában elvihető legnagyobb ponty mérete maximum 5kg ra változik!

Kérem a fentiek tiszteletben tartását!

Köszönettel,

Tóth Ferenc


Kedves vendégeink!

Eltelt 2015 májusa is! Úgy gondolom, hogy a Pusztakovácsi horgásztóra kiérkező vendégeink nagy többséggel elégedetten távoztak amit az alábbi képek is jól bizonyítanak! Továbbra is várjuk kedves vendégeinket! Képek!

2015.06.10.

Tóth Ferenc

Kérem tekinsék meg a májusi hónapban fogott pontyokat a teljesség igénye nélkül! További képek!

Kérem tekinsék meg a májusi hónapban fogott amúrokat a teljesség igénye nélkül! További képek!

Kedves vendégeink!

Bár már nincs szezonja a ragadozó halak horgászatának, ennek ellenére, ezt a műfajt kedvelő vendégeink is eredményesen horgászhatnak!

Tóth Ferenc


Kérem tekintsék meg kedvcsinálónak az alábbi fényképeket. Horgászaink áprilisi hónapban is sok halat fogtak! Továbbra is várjuk vendégeinket!

"Áprilisi fogások"

Pusztakovácsi, 2015.04.24.

Tóth Ferenc


Közeledik húsvét! Sokan szeretnének ilyenkor halat az ünnepi asztalra! Azért, hogy egy haltartó se maradjon szárazon a Pusztakovácsi Horgásztón - összesen 810 kg - 1,6 kg-os átlagsúlyú ponty került telepítésre a horgásztóba!

A friss telepítésű halak kapási kedve köztudottan jobb, nem beszélve arról, hogy "felébresztik" a tóban található - állandóan szinten tartott 45-50 mázsa növényevő halat!

Kérem tekintsék meg a telepítésről készült képeket!

Pusztakovácsi, 2015.03.17.

Tóth Ferenc


Kedves vendégeink!

A 2015 - ös szezonban ismét lehetőség nyílik szezonjegy váltására!

Két fajta jegy váltható:

- sport szezonjegy (nem tartalmaz hal elviteli lehetőséget) melynek ára 15.000.-ft

- szezonjegy (30kg nemes és 30kg egyéb hal elviteli lehetőségét tartalmazza) melynek ára: 32.000.-ft

A részletes feltételeket alább olvashatja!

HORGÁSZREND Sport szezonjeggyel rendelkezők részére

HORGÁSZREND Szezonjeggyel rendelkezők részére

Pusztakovácsi, 2015.02.27.

Tóth Ferenc

Az oldal tetejére!